Endokannabinoloogia
  • 21/06/2020
  • CBD
  • by cbditaly.store
  • 1
  • 0

Erikoistuminen lääkäreille, jotka haluavat hoitaa kannabista.

Koska endokannabinoidijärjestelmän mukauttaminen on tärkeää ihmisten elämänlaadun ja oireiden parantamiseksi patologisilla potilailla (glaukoomasta epilepsiaan, kroonisesta kivusta Alzheimerin tautiin), arviolta 1/3 Italian väestöstä voi hyötyä kannabinoidipohjaisista hoidoista. Puhumme 20 miljoonasta ihmisestä. On selvää, että selviytyäkseen näistä numeroista, on luotava vankka tie, jonka avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat päivittää tietämystään lisäämällä synergiaa, koulutettujen ammattilaisten käyttöä ja kannabinoidipohjaisia ​​hoitomuotoja samalla kun optimoidaan lääkkeiden tarjonta. lääketieteellinen kannabis kotimaassa. toimitus ja kohtalaisen korkeat kustannukset).

cbditaly kanep

Kuten tiedämme, italialainen kannabis laillistettiin Italian lailla noin vuosi sitten, jolloin kaikki lääkärit, olivatpa ne sitten erikoislääkäreitä, lastenlääkäreitä tai perhelääkäreitä, voivat määrätä kannabinoideja ja niiden johdannaisia ​​mihin tahansa sairauteen, josta on riittävästi tieteellistä näyttöä. Tällä hetkellä vain harvat italialaiset kemian- ja farmaseuttisen tekniikan, farmasian ja maatalouden yliopistot tarjoavat kannabinoideja ja / tai endokannabinoidijärjestelmiä koskevia kursseja, mutta missään lääketieteellisessä tiedekunnassa ei ole kursseja, kursseja tai kokeita tästä aiheesta, jolloin asiantuntijat jäävät ilman perusresursseja. Lääkärit kohtaavat valintoja, joihin he eivät ole riittävän valmistautuneita. Lääkekannabista jaetaan galeenisiin apteekkeihin valmistamalla mestarillisia valmisteita. Tästä seuraa, että paitsi lääkärit, myös valmistavat farmaseutit tarvitsevat erilaista koulutusta, säännöksiä ja valmistusmenetelmiä. Tällä hetkellä toimivista 19 000 italialaisesta apteekista noin 600 valmistaa kannabinoidipohjaisia ​​lääkkeitä, jolloin monet maantieteelliset alueet jäävät kattamatta ja aiheuttaen väistämätöntä haittaa potilaille. Tämän ongelman ratkaisemiseksi lukuvuonna 2017/2018 Padovan yliopiston neurotieteiden laitos avasi yhden vuoden väestönkurssin kannabiksen lääketieteellisistä, kasvitieteellisistä ja oikeudellisista näkökohdista. Tunnit johtaa suuri joukko lääkäreitä ja tutkijoita eri aloilta, ja opiskelijat päättävät vuoden keskustelulla. Vuodesta 2018/2019 lähtien jotkut oppitunnit on akkreditoitu ECM: ään. 2018/2019. Lukuvuodesta lähtien ovat käytettävissä myös tiedeyhteisön Kanepi Teadus – sosiaalisesti yksityinen osakeyhtiö – kehittämät kurssit, jotka ovat valmistaneet samat UniPD: n kokopäiväiseen opiskeluun osallistuvat tutkijat ja tarjoavat etäopintoja (FAD) – integroitu ja lokalisoitu tieteellinen levitys yhdistämällä e – oppiminen, symposiumit (sekä päivittäinen koulutus että verkkoseminaarit) ja julkaisut, jotka liittyvät kannabiksen erilaisiin ammatillisiin mahdollisuuksiin ja tarpeisiin. Kannabiksen tiedeyhdistyksen kursseja tukevat erilaiset italialaiset yliopistot, kuten Milanon kansallinen yliopisto, Campania Vanvitellin yliopisto, Itä-Piedmontin yliopisto ja CNR (kansallinen tutkimusneuvosto) sekä lääkäreiden liitot (provinssin järjestys) (Makedonian tasavalta) Milanon lääkärit, kirurgit ja hammaslääkärit. federaatio) ja tutkimus (Luca Coscioni Association, Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies).

cbditaly oils

Toisin kuin Padovan yliopiston erikoistumiskurssi, Cannabis Science Society tarjoaa kursseja, jotka on suunniteltu eri ammateille ja suurelle yleisölle ja jotka on varustettu opintoteksteillä, loppukokeilla, bibliografialla, täydentävillä materiaaleilla ja käytännön videotunneilla. Lukuvuonna 2020/2021 ECM-hyvitys myönnetään kahdelle tarjotulle kurssille. Yhdistämällä näiden kahden todellisuuden, UniPD: n ja Cannabis Science Societyn, tulokset, satoja asiantuntijoita koulutetaan nyt endokannabinoidijärjestelmässä ja kannabislaitoksessa, mikä antaa heille mahdollisuuden määrätä (lääkäreitä) ja valmistaa lääkkeitä (apteekit). Näistä 40% on rekisteröityjä sairaanhoitajia, sosiaali-terveyden ammattilaisia ​​ja lääkäreitä, ja 31% on farmaseutteja ja biologeja. Lisäksi monet muut ammattilaiset hyötyvät koulutuksesta kemististä ja farmakologiasta uutto- ja analyysilaboratorioihin (noin 12% jäsenistä), sosiologeihin, psykoterapeutteihin ja lakimiehiin (17%), yrttilääkäreihin ja ravitsemusterapeutteihin. Nämä kaksi alustaa muuttavat kirjaimellisesti lääketieteen ammattilaisten tietämystä Italiassa. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää endokannabinologisen erikoistumisen tunnistamiseksi ja integroimiseksi. Etäopetuksen käyttö, kuten Covid-19-hätätilanteessa, on vakuuttanut meille, että on välttämätöntä varmistaa, että tieteellinen tieto leviää koko alueelle. Toivotaan, että yhä useampi akateeminen todellisuus tunnustaa näiden kahden instituution levittämän tiedon arvon integroimalla heidän opetuksensa ja mahdollistamalla maata edelleen vaivaavan tietokuilun vähentämisen.

Add Comment

fiFI
Open chat
Hanki alennuskuponki!