• 03/10/2020
  • CBD
  • by cbditaly.store
  • 1
  • 0

CBD-kannabis voi auttaa korona-viruksen aiheuttamien vahinkojen korjaamisessa. Koska tiedämme jo rakastetun kasvillemme eduista, niin monet ovat levittäneet huhun (totta) ”kotona istuessaan”, että se voi olla lääke virukseen, joka tartuttaa maailman. Kanadassa ja Israelissa tehty tutkimus on paljastanut liioittelematta ja seuraamalla vain tieteellistä tutkimusta, mutta vain ilman ennakkoluuloja.

Tutkimukset ovat vielä kesken:
Kanadalainen tutkimus keskittyy niin kutsuttuihin sytokiinimyrskyihin, jotka ovat yksi Covid-19: n oireista ja aiheuttavat tulehdusta, turvotusta, kipua. Elinten toiminnan menetys voi johtaa kehon solujen kuolemaan immuunijärjestelmän toimesta. Yksi Espresson tutkimista tutkijoista kertoi käyttäneensä itse tuotetuista kannabiskasveista uutettuja aktiivisia aineosia laboratoriotestien suorittamiseen. Kannabinoideja ja terpenoideja on noin 400 erilaista erilaista lajiketta. Tulokset kirjaivat viruksen mahdolliset vaikutukset siten, että heillä oli vähemmän mahdollisuuksia tartuttaa meitä. Lisäksi jotkin kannabiksen erityiskannat olisivat hyviä tulehdusta estäviä ja sytokiinimyrskyn estäjiä. Lyhyesti sanottuna tämä on hyvä uutinen, joka kannattaa tutkia. Se, että muut tutkijat käyttävät myös kannabista liittolaisena taistelussa 10 tuhannen kilometrin päässä olevaa koronavirusta vastaan, viittaa siihen, että tämä ei ole niin väärin. Itse asiassa jopa Israelissa on useampi kuin yksi tutkimus, joka viittaa siihen, että CBD: n ja terpeenien yhdistelmä voi olla todella tehokas hoidettaessa joitain viruksen vaikutuksia ihmiskehoon ja erityisesti sytokiinimyrskyjä. Perinteisten epäiltyjen ennakkoluuloista huolimatta tätä aihetta koskeva tutkimus jatkuu edelleen Italiassa.

Francesco Della Valle, vuonna 2001 perustetun, Saccolongossa (Padova) ja Pozzuolissa sijaitsevan biologisen farmakologiayrityksen Epitech Groupin puheenjohtaja, kertoi Espressolle, kuinka heidän seikkailunsa alkoi: ”Aloimme tutkia tätä solua vuonna 1992 ylimääräisen naisen, Ritan, ehdotuksesta. Levi Montalcin. ”Solu, josta hän puhuu, on hyvin mikronisoitunut ja suorittaa monenlaisia ​​kroonisiin ja hermosärkyihin liittyviä tulehduksia, mukaan lukien tulehdusprosessit, ja se on yksi kehomme endokannabinoidijärjestelmän tuottamista aineista, samanlainen kuin kannabis (endokannabinoidit) – hyvä selventää, että tämä solu ei paranna koronavirusta, mutta se voi olla merkittävä auttaja, joka parantaa immuunijärjestelmää valmistautua ja suojautua.
Kannabiksella on tulevaisuus.
Lukemalla nämä monimutkaiset tutkimukset mielestämme meidän on jatkettava tutkimusta, koska kannabiksella on potentiaalia. Monet heistä ovat edelleen tutkimatta. Virus löysi meidät valmistautumattomina, mutta nyt kun tiedämme sen paremmin ja odotamme rokotetta (ilmainen ja yleinen), olisi oikein käyttää kaikkia jo testaamiamme työkaluja, kuten CBD: tä, sen tehon rajoittamiseksi. Toinen asia, jota ei pidä aliarvioida, on tarve antaa etuoikeutettu tapa turvalliselle endofarmaseuttiselle tuotteelle, joka perustuu itse tuottamaan luonnolliseen aineeseen. Mikä olisi parasta?

Add Comment

fiFI
Open chat
Ilmainen toimitus ja ylimääräiset lahjat yli 150eu tilauksille!
Toimitus taataan: vaihto tai rahan palautus!